Bog & idéAdam Michaëlis

Bøger skrevet af Adam Michaëlis

Læs mere om Adam Michaëlis
1 produkter
1 produkter
Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettigheder
Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettighederMark Søndergaard
279,95 DKK
Paperback
(0)
Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettigheder

Mere om Adam Michaëlis

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Adam Michaëlis. Bogen hedder "Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettigheder". Den er publiceret af Aspiri/Kompendieforlaget på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettigheder" af Adam Michaëlis

Hos Bog & idé er "Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettigheder" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Aspiri/Kompendieforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Michaëlis, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Michaëlis