Bog & idéAdonis Adonis

Bøger skrevet af Adonis Adonis

Læs mere om Adonis Adonis
1 produkter
1 produkter
Bogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
BogenAdonis Adonis
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Bogen

Mere om Adonis Adonis

Hvis du er på jagt efter en bog fra Adonis Adonis, kan du købe et stort sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Adonis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sange af Mihyar fra Damaskus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bogen" i serien "Det brogede bibliotek" udgivet af Underskoven

Bøger skrevet af Adonis Adonis

Der er to tilgængelige bøger af Adonis Adonis hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Adonis' bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Adonis er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Adonis Adonis' "Sange af Mihyar fra Damaskus"

"Sange af Mihyar fra Damaskus" er tilgængelig som e-bog. "Sange af Mihyar fra Damaskus" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Bogen" af Adonis Adonis

"Bogen" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Adonis' serie "Det brogede bibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Underskoven.
Detaljer
Fulde navn:
Adonis Adonis