Bog & idéAdrienne Mannov

Bøger skrevet af Adrienne Mannov

Læs mere om Adrienne Mannov
1 produkter
1 produkter
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser

Mere om Adrienne Mannov

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Adrienne Mannov. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mannov.
Bøgerne fra Adrienne Mannov kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Prekarisering uden grænser" udgivet af U Press - "Economies of security" i serien "PhD Thesis from Department of Anthropology, University of Copenhagen" udgivet af University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences

Bøger skrevet af Adrienne Mannov

Adrienne Mannov har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Mannovs bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mannov er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Adrienne Mannovs "Prekarisering uden grænser"

"Prekarisering uden grænser" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Adrienne Mannov "Economies of security"

Det er muligt at købe Adrienne Mannovs "Economies of security" som pdf. Endnu en af Adrienne Mannov fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "PhD Thesis from Department of Anthropology, University of Copenhagen". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences.
Detaljer
Fulde navn:
Adrienne Mannov