Bog & idéAffinity Konar

Bøger skrevet af Affinity Konar

Læs mere om Affinity Konar
2 produkter
2 produkter
Mischling
MischlingAffinity Konar
79,95 DKK
EBOG
(15)
Mischling
Mischling
STREAM
MischlingAffinity Konar
79,95 DKK
Lydbog
(15)
Mischling

Mere om Affinity Konar

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Affinity Konar. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Konars udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mischling, PB" udgivet af Gads Forlag - "Mischling" udgivet af Gyldendal - "Mischling" udgivet af Gads Forlag - "Mischling" udgivet af Gad - "Mischling" udgivet af Gads Forlag

Affinity Konars bøger

Affinity Konar har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Konars bøger fås i et udvalg af formater. Konars bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Affinity Konars "Mischling, PB"

Det er muligt at købe Affinity Konars "Mischling, PB" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mischling" af Affinity Konar

Det er muligt at købe Affinity Konars "Mischling" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Affinity Konar