Bog & idéAgi Csonka

Bøger skrevet af Agi Csonka

2 produkter
2 produkter
Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?
Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?Agi Csonka
49,95 DKK
Hæftet
(2)
Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?
Moderne Idéer: Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?
STREAM
Moderne Idéer: Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?Agi Csonka
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Moderne Idéer: Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?

Mere om Agi Csonka

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Agi Csonka online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Csonka.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne Idéer: Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Når virksomheder rekrutterer " i serien "Rapport" udgivet af Socialforskningsinstituttet

Bøger af Agi Csonka

Du kan finde tre bøger af Agi Csonka her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Agi Csonka bøger i flere forskellige formater. Csonka har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Agi Csonkas "Moderne Idéer: Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?"

Hos Bog & idé er "Moderne Idéer: Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" tilgængelig som lydbog. Agi Csonkas "Moderne Idéer: Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Agi Csonka "Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?"

Hos Bog & idé er "Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Moderne Ideer ". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Agi Csonka