Bog & idéAlbert Cossery

Bøger skrevet af Albert Cossery

Læs mere om Albert Cossery
1 produkter
1 produkter
Tiggerne og de hovmodige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tiggerne og de hovmodigeAlbert Cossery
169,96 DKK
Hæftet
(3)
Tiggerne og de hovmodige

Mere om Albert Cossery

Der findes forskellige bøger af Albert Cossery tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Cosserys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tiggerne og de hovmodige" i serien "Franske fortællere" udgivet af Løvens Forlag - "Mennesker glemt af Gud" i serien "Store fortællere i lommeformat" udgivet af Vandkunsten

Mere om Albert Cosserys bøger

Du kan finde to bøger af Albert Cossery her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Cosserys bøger fås i samtlige formater. Cossery har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tiggerne og de hovmodige" af Albert Cossery

Det er muligt at købe Albert Cosserys "Tiggerne og de hovmodige" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Cosserys serie "Franske fortællere". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Løvens Forlag.

Albert Cossery "Mennesker glemt af Gud"

"Mennesker glemt af Gud" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Store fortællere i lommeformat". Det er Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Albert Cossery