Bog & idéAlex Osterwalder

Bøger skrevet af Alex Osterwalder

2 produkter
2 produkter
Value Proposition Design
Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition designAlex Osterwalder
149,95 DKK
EBOG
(0)
Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design
Value Proposition Design
Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition designAlex Osterwalder
149,95 DKK
EBOG
(0)
Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design

Mere om Alex Osterwalder

Der er en del bøger af Alex Osterwalder på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Osterwalders seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design" i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger" udgivet af 4Mativ - "Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design" i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger" udgivet af 4Mativ - "Value Proposition Design" udgivet af 4Mativ

Bøger af Alex Osterwalder

Alex Osterwalder har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Alex Osterwalder bøger i forskellige formater. Osterwalders bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af 4Mativ.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Osterwalders "Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design"

Det er muligt at købe Alex Osterwalders "Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design" som ebog. Med "Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger". Det er 4Mativ, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design" af Alex Osterwalder

Hos Bog & idé er "Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Sådan skaber du produkter og serviceydelser som kunderne vil have, kom i gang med value proposition design" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Osterwalders serie "4Mativ Strategi og ledelsesbøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af 4Mativ.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Osterwalder