Bog & idéAllen Ginsberg

Bøger skrevet af Allen Ginsberg

Læs mere om Allen Ginsberg
1 produkter
1 produkter
Allen Ginsberg – Fotografier 1947-87
BOEGERTILSTAERKPRIS
Allen Ginsberg – Fotografier 1947-87Allen Ginsberg
249,95 DKK
Paperback
Allen Ginsberg – Fotografier 1947-87

Mere om Allen Ginsberg

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Allen Ginsberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ginsberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Allen Ginsberg – Fotografier 1947-87" udgivet af Roulette Russe - "Amerika jeg har givet dig alt og nu er jeg intet" i serien "Klassikerbiblioteket." udgivet af Roskilde Bogcafé

Bøger af Allen Ginsberg

Du kan bestille to bøger af Allen Ginsberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Allen Ginsberg kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Ginsberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Allen Ginsberg – Fotografier 1947-87" af Allen Ginsberg

Hos Bog & idé er "Allen Ginsberg – Fotografier 1947-87" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roulette Russe.

"Amerika jeg har givet dig alt og nu er jeg intet" af Allen Ginsberg

Det er muligt at købe Allen Ginsbergs "Amerika jeg har givet dig alt og nu er jeg intet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Klassikerbiblioteket.". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Bogcafé.
Detaljer
Fulde navn:
Allen Ginsberg