Bog & idéAmalie Berlin

Bøger skrevet af Amalie Berlin

Læs mere om Amalie Berlin
6 produkter
6 produkter
Kold is og varme hjerter
STREAM
Kold is og varme hjerterAmalie Berlin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Kold is og varme hjerter
Minder om Dr. Xenakis/Tag en chance
Minder om Dr. Xenakis/Tag en chanceAmalie Berlin
79,95 DKK
EBOG
(0)
Minder om Dr. Xenakis/Tag en chance
Kold is og varme hjerter / Kirurgens hjerte
Kold is og varme hjerter / Kirurgens hjerteAmalie Berlin
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kold is og varme hjerter / Kirurgens hjerte
Når musikken stopper/Solskin i New York
Når musikken stopper/Solskin i New YorkAmalie Berlin
79,95 DKK
EBOG
(0)
Når musikken stopper/Solskin i New York
Nytårsforsættet/Hans hemmelige kærlighedsbarn
Nytårsforsættet / Hans hemmelige kærlighedsbarnAmalie Berlin
69,95 DKK
EBOG
(0)
Nytårsforsættet / Hans hemmelige kærlighedsbarn
Filmstjernens nye chance/Ægteskabsmiraklet i Swallowbrook
Filmstjernens nye chance/Ægteskabsmiraklet i SwallowbrookAmalie Berlin
79,95 DKK
EBOG
(0)
Filmstjernens nye chance/Ægteskabsmiraklet i Swallowbrook

Mere om Amalie Berlin

Der er forskellige bøger fra Amalie Berlin til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Berlins nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kold is og varme hjerter" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Kold is og varme hjerter / Kirurgens hjerte" i serien "Julia læge" udgivet af Harlequin - "Minder om Dr. Xenakis/Tag en chance " i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Når musikken stopper/Solskin i New York" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Filmstjernens nye chance/Ægteskabsmiraklet i Swallowbrook" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Nytårsforsættet" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Amalie Berlin

Du kan købe seks bøger af Amalie Berlin her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Berlins bøger kommer i flere forskellige formater. Berlin har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Harlequin.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kold is og varme hjerter" af Amalie Berlin

"Kold is og varme hjerter" kan købes online som lydbog. Du kan også altid have "Kold is og varme hjerter" af Amalie Berlin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Berlins serie "Julia Lægeroman". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Amalie Berlin "Kold is og varme hjerter / Kirurgens hjerte"

"Kold is og varme hjerter / Kirurgens hjerte" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Kold is og varme hjerter / Kirurgens hjerte" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Julia læge". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Amalie Berlin