Bog & idéAmanda McCabe

Bøger skrevet af Amanda McCabe

Læs mere om Amanda McCabe
1 produkter
1 produkter
Eventyr i Paris
STREAM
Eventyr i ParisAmanda McCabe
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Eventyr i Paris

Mere om Amanda McCabe

Der er blot én bog af Amanda McCabe tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Eventyr i Paris". Den er publiceret af Harlequin på dansk. "Eventyr i Paris" er desuden udgivet i serien "Paris for begyndere".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Eventyr i Paris" af Amanda McCabe

Hos Bog & idé er "Eventyr i Paris" tilgængelig som lydbog. Med Amanda McCabes "Eventyr i Paris" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Paris for begyndere". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Amanda McCabe fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Amanda McCabe