Bog & idéAminatta Forna

Bøger skrevet af Aminatta Forna

Læs mere om Aminatta Forna
1 produkter
1 produkter
De der gik forud
De der gik forudAminatta Forna
149,95 DKK
EBOG
(0)
De der gik forud

Mere om Aminatta Forna

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Aminatta Forna. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Forna.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De der gik forud" udgivet af Skriveforlaget - "De der gik forud" udgivet af Skriveforlaget - "Til minde om kærligheden" udgivet af Tiderne Skifter - "Altmuligmanden" udgivet af Tiderne Skifter - "Til minde om kærligheden" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger skrevet af Aminatta Forna

Aminatta Forna har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Aminatta Forna kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Forna er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aminatta Fornas "De der gik forud"

"De der gik forud" kan købes som ebog. "De der gik forud" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Aminatta Forna "De der gik forud"

Hos Bog & idé er "De der gik forud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Aminatta Forna