Bog & idéAnders Bonde Jensen

Bøger skrevet af Anders Bonde Jensen

Læs mere om Anders Bonde Jensen
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Anders Bonde Jensen

Der findes flere bøger skrevet af Anders Bonde Jensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet" udgivet af - - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger af Anders Bonde Jensen

Anders Bonde Jensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Bonde Jensens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Det er muligt at købe Anders Bonde Jensens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Anders Bonde Jensen

Det er muligt at købe Anders Bonde Jensens "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Bonde Jensen