Bog & idéAnders Brandt Lundager

Bøger skrevet af Anders Brandt Lundager

Læs mere om Anders Brandt Lundager
3 produkter
3 produkter
Politiets Sprogforbunds tidlige historie, stiftelse og virke (1943-1968) 
Politiets Sprogforbunds tidlige historie, stiftelse og virke (1943-1968) Anders Brandt Lundager
39,95 DKK
EBOG
(0)
Politiets Sprogforbunds tidlige historie, stiftelse og virke (1943-1968) 
Skyd efter benene
Skyd efter beneneAnders Brandt Lundager
39,95 DKK
EBOG
(0)
Skyd efter benene
Politiets Idrætsforening 1920-1995
Politiets Idrætsforening 1920-1995Anders Brandt Lundager
69,95 DKK
EBOG
(0)
Politiets Idrætsforening 1920-1995

Mere om Anders Brandt Lundager

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anders Brandt Lundager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Lundager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politiets Idrætsforening 1920-1995" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont - "Skyd efter benene" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Anders Brandt Lundagers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anders Brandt Lundager hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Lundagers bøger som ebog. Bøgerne af Lundager er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Brandt Lundagers "Politiets Idrætsforening 1920-1995"

Hos Bog & idé er "Politiets Idrætsforening 1920-1995" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Politiets Idrætsforening 1920-1995" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Dansk Politihistorie". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Anders Brandt Lundager "Skyd efter benene"

Det er muligt at købe Anders Brandt Lundagers "Skyd efter benene" som ebog. Hvis du køber "Skyd efter benene" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Dansk Politihistorie". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Brandt Lundager