Bog & idéAnders Frankson

Bøger skrevet af Anders Frankson

Læs mere om Anders Frankson
1 produkter
1 produkter
Bismarck. Kampen om Atlanten.
STREAM
Bismarck. Kampen om Atlanten.Anders Frankson
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Bismarck. Kampen om Atlanten.

Mere om Anders Frankson

Der findes en del bøger skrevet af Anders Frankson tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Franksons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bismarck. Kampen om Atlanten." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Slaget om Moskva" udgivet af Information

Mere om Anders Franksons bøger

Anders Frankson har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Anders Frankson kommer i udvalgte formater. Franksons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Franksons "Bismarck. Kampen om Atlanten."

Hos Bog & idé er "Bismarck. Kampen om Atlanten." tilgængelig som lydbog. Med Anders Franksons "Bismarck. Kampen om Atlanten." som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Slaget om Moskva" af Anders Frankson

Hos Bog & idé er "Slaget om Moskva" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Information, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Frankson