Bog & idéAnders Linnet

Bøger skrevet af Anders Linnet

Læs mere om Anders Linnet
1 produkter
1 produkter
En rockersag med perspektiver
En rockersag med perspektiverAnders Linnet
39,95 DKK
EBOG
(0)
En rockersag med perspektiver

Mere om Anders Linnet

Anders Linnet har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "En rockersag med perspektiver". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "En rockersag med perspektiver" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En rockersag med perspektiver" af Anders Linnet

Det er muligt at købe Anders Linnets "En rockersag med perspektiver" som e-bog. "En rockersag med perspektiver" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anders Linnet skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Linnet