Bog & idéAndreas Skov

Bøger skrevet af Andreas Skov

Læs mere om Andreas Skov
5 produkter
5 produkter
5. maj PB
5. maj PBAndreas Skov og Flemming Søeborg
99,95 DKK
Paperback
(0)
5. maj PB
Sabotage
Sabotage. Da danskere gik til aktiv modstand mod den tyske besættelsesmagtAndreas Skov
69,95 DKK
EBOG
(0)
Sabotage. Da danskere gik til aktiv modstand mod den tyske besættelsesmagt
Oprør. Da danskerne sagde nej til den tyske besættelsesmagt
Oprør. Da danskerne sagde nej til den tyske besættelsesmagtAndreas Skov
69,95 DKK
EBOG
(0)
Oprør. Da danskerne sagde nej til den tyske besættelsesmagt
Fyn i krig
STREAM
Fyn i krigAndreas Skov
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Fyn i krig
Fyn i krig
Fyn i krigAndreas Skov
139,95 DKK
EBOG
(3)
Fyn i krig

Mere om Andreas Skov

Der findes flere bøger af Andreas Skov tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Skovs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oprør. Da danskerne sagde nej til den tyske besættelsesmagt" udgivet af SAGA Egmont - "Fyn i krig" udgivet af People's - "5. maj" udgivet af People’sPress - "Fyn i krig" udgivet af People'sPress - "Sabotage" i serien "Audioteket" udgivet af Bog2 - "Fyn i krig" udgivet af Lytteratur - "5. maj PB" udgivet af People'sPress - "Fyn i krig" udgivet af People’sPress

Andreas Skovs bøger

Andreas Skov har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Andreas Skov fås i forskellige formater. Andreas Skov bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Andreas Skovs "Oprør. Da danskerne sagde nej til den tyske besættelsesmagt"

Hos Bog & idé er "Oprør. Da danskerne sagde nej til den tyske besættelsesmagt" tilgængelig som ebog. "Oprør. Da danskerne sagde nej til den tyske besættelsesmagt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Andreas Skov "Fyn i krig"

Det er muligt at købe Andreas Skovs "Fyn i krig" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Fyn i krig" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Skov