Bog & idéAnette Jorsal

Bøger skrevet af Anette Jorsal

Læs mere om Anette Jorsal
2 produkter
2 produkter
Turen går til Holland
Turen går til HollandAnette Jorsal
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Holland
Turen går til Amsterdam
Turen går til AmsterdamAnette Jorsal
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Amsterdam

Mere om Anette Jorsal

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Anette Jorsal. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jorsals nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Holland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Amsterdam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Holland " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Amsterdam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Amsterdam" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Holland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Anette Jorsal

Anette Jorsal har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Anette Jorsal bøger i samtlige formater. Jorsals bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Holland" af Anette Jorsal

Det er muligt at købe Anette Jorsals "Turen går til Holland" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Anette Jorsal "Turen går til Amsterdam"

Det er muligt at købe Anette Jorsals "Turen går til Amsterdam" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Jorsal