Bog & idéAnja Madsen

Bøger skrevet af Anja Madsen

Læs mere om Anja Madsen
1 produkter
1 produkter
Mit barn skal i krig - en mors fortælling
STREAM
Mit barn skal i krig - en mors fortællingAnja Madsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Mit barn skal i krig - en mors fortælling

Mere om Anja Madsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Anja Madsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Må jeg skrive mig selv ind?" udgivet af Frydenlund - "Mit barn skal i krig" udgivet af Information - "Mit barn skal i krig - en mors fortælling" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pædagogik og lærerfaglighed" i serien "Lærerens grundfaglighed" udgivet af Klim - "Mit barn skal i krig" udgivet af Information

Anja Madsens bøger

Anja Madsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Anja Madsen bøger i forskellige formater. Anja Madsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Må jeg skrive mig selv ind?" af Anja Madsen

Hos Bog & idé er "Må jeg skrive mig selv ind?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Mit barn skal i krig" af Anja Madsen

Hos Bog & idé er "Mit barn skal i krig" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Mit barn skal i krig" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Information, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Madsen