Bog & idéAnn Charlotte Thorsted

Bøger skrevet af Ann Charlotte Thorsted

Læs mere om Ann Charlotte Thorsted
1 produkter
1 produkter
Den legende organisation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den legende organisationAnn Charlotte Thorsted
270,95 DKK
Hæftet
Den legende organisation

Mere om Ann Charlotte Thorsted

Hvis du leder efter en bog fra Ann Charlotte Thorsted, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Thorsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At tænke med hjertet" udgivet af Klim - "Den legende organisation" udgivet af L&R Business - "Fortællinger fra U'et" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Leg gør os til mennesker" udgivet af Forlaget 55°NORD

Mere om Ann Charlotte Thorsteds bøger

Ann Charlotte Thorsted har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Thorsteds bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Thorsted er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ann Charlotte Thorsteds "At tænke med hjertet"

Det er muligt at købe Ann Charlotte Thorsteds "At tænke med hjertet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ann Charlotte Thorsted "Den legende organisation"

Det er muligt at købe Ann Charlotte Thorsteds "Den legende organisation" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er L&R Business, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Charlotte Thorsted