Bog & idéAnn Joy Jonassen

Bøger skrevet af Ann Joy Jonassen

1 produkter
1 produkter
Udviklingspsykologiske teorier
Udviklingspsykologiske teorierBirte Wedel-Brandt
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Udviklingspsykologiske teorier

Mere om Ann Joy Jonassen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Ann Joy Jonassen. På listen nedenfor har du Jonassens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udviklingspsykologiske teorier" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Udviklingspsykologiske teorier" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Ann Joy Jonassens bøger

Ann Joy Jonassen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ann Joy Jonassen fås i flere formater. Jonassens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Udviklingspsykologiske teorier" af Ann Joy Jonassen

Det er muligt at købe Ann Joy Jonassens "Udviklingspsykologiske teorier" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Udviklingspsykologiske teorier" af Ann Joy Jonassen

Hos Bog & idé er "Udviklingspsykologiske teorier" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Jonassens serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Joy Jonassen