Bog & idéAnna Arutunyan

Bøger skrevet af Anna Arutunyan

Læs mere om Anna Arutunyan
2 produkter
2 produkter
Mystikken om Putin
STREAM
Mystikken om PutinAnna Arutunyan
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Mystikken om Putin
Mystikken om Putin
Mystikken om PutinAnna Arutunyan
99,00 DKK
e-bog
(0)
Mystikken om Putin

Mere om Anna Arutunyan

Hvis du er på jagt efter en bog fra Anna Arutunyan, ser du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Arutunyans nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mystikken om Putin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mystikken om Putin" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Anna Arutunyan

Der er to tilgængelige bøger af Anna Arutunyan hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Anna Arutunyan bøger i forskellige formater. Bøgerne af Arutunyan er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Arutunyans "Mystikken om Putin"

Hos Bog & idé er "Mystikken om Putin" tilgængelig som e-bog. "Mystikken om Putin" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Mystikken om Putin" af Anna Arutunyan

"Mystikken om Putin" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Mystikken om Putin" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Arutunyan