Bog & idéAnna Kirstine Winthereik

Bøger skrevet af Anna Kirstine Winthereik

Læs mere om Anna Kirstine Winthereik
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Anna Kirstine Winthereik

Der er kun én bog af Anna Kirstine Winthereik tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Palliativ medicin". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Palliativ medicin" af Anna Kirstine Winthereik

Det er muligt at købe Anna Kirstine Winthereiks "Palliativ medicin" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anna Kirstine Winthereik skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Kirstine Winthereik