Bog & idéAnna Knakkergaard

Bøger skrevet af Anna Knakkergaard

Læs mere om Anna Knakkergaard
2 produkter
2 produkter
Drømmejunglen
STREAM
DrømmejunglenAnna Knakkergaard
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Drømmejunglen
Drømmefangeren
STREAM
DrømmefangerenAnna Knakkergaard
129,95 DKK
Lydbog
(7)
Drømmefangeren

Mere om Anna Knakkergaard

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Anna Knakkergaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Knakkergaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmejunglen" udgivet af Jungledrømme - "Drømmejunglen" udgivet af Jungledrømme ApS

Bøger af Anna Knakkergaard

Anna Knakkergaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Knakkergaards bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Knakkergaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Knakkergaards "Drømmejunglen"

Det er muligt at købe Anna Knakkergaards "Drømmejunglen" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Jungledrømme, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anna Knakkergaard "Drømmejunglen"

"Drømmejunglen" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Drømmejunglen" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Jungledrømme ApS, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Knakkergaard