Bog & idéAnna Marie Aggerholm

Bøger skrevet af Anna Marie Aggerholm

Læs mere om Anna Marie Aggerholm
2 produkter
2 produkter
Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle
TILBUD
Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæleAnna Marie Aggerholm
47,96 DKK59,95 DKK
EBOG
(3)
Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle
Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæleAnna Marie Aggerholm
152,96 DKK
Paperback
(3)
Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle

Mere om Anna Marie Aggerholm

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Anna Marie Aggerholm. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Aggerholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alkoholafhængighed" udgivet af Birmar - "Tag kampen op mod alkoholafhængighed" udgivet af Alcologic

Bøger af Anna Marie Aggerholm

Du kan købe to bøger af Anna Marie Aggerholm her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Aggerholms bøger kommer i forskellige formater. Aggerholms bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alkoholafhængighed" af Anna Marie Aggerholm

"Alkoholafhængighed" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Birmar.

Anna Marie Aggerholm "Tag kampen op mod alkoholafhængighed"

"Tag kampen op mod alkoholafhængighed" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Alcologic, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Marie Aggerholm