Bog & idéAnne Bitsch

Bøger skrevet af Anne Bitsch

Læs mere om Anne Bitsch
1 produkter
1 produkter
Går du nu, er du ikke længere min datter
STREAM
Går du nu, er du ikke længere min datterAnne Bitsch
149,95 DKK
Lydbog
(6)
Går du nu, er du ikke længere min datter

Mere om Anne Bitsch

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Anne Bitsch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bitsch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Går du nu, er du ikke længere min datter" udgivet af Straarup & Co - "Går du nu, er du ikke længere min datter" udgivet af Straarup & Co - "Virksomhedskommunikation for engelskstuderende" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Anne Bitsch

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anne Bitsch hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Anne Bitsch kommer i forskellige formater. Bitschs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Går du nu, er du ikke længere min datter" af Anne Bitsch

Hos Bog & idé er "Går du nu, er du ikke længere min datter" tilgængelig som lydbog. Med Anne Bitschs "Går du nu, er du ikke længere min datter" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Straarup & Co, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Går du nu, er du ikke længere min datter" af Anne Bitsch

"Går du nu, er du ikke længere min datter" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Straarup & Co, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Bitsch