Bog & idéAnne Gine Christiansen

Bøger skrevet af Anne Gine Christiansen

Læs mere om Anne Gine Christiansen
1 produkter
1 produkter
Smukke haver - Hvilken havetype er du?
Smukke haver - Hvilken havetype er du?Anne Gine Christiansen
349,95 DKK
Hardback
(0)
Smukke haver - Hvilken havetype er du?

Mere om Anne Gine Christiansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Anne Gine Christiansen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smukke haver - Hvilken havetype er du?" udgivet af Turbine - "Staudefrøbogen - fra frø til staude" udgivet af Staudecafeen

Mere om Anne Gine Christiansens bøger

Anne Gine Christiansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Christiansens bøger fås i flere formater. Christiansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Gine Christiansens "Smukke haver - Hvilken havetype er du?"

Det er muligt at købe Anne Gine Christiansens "Smukke haver - Hvilken havetype er du?" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anne Gine Christiansen "Staudefrøbogen - fra frø til staude"

"Staudefrøbogen - fra frø til staude" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Staudecafeen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Gine Christiansen