Bog & idéAnne Jerslev

Bøger skrevet af Anne Jerslev

Læs mere om Anne Jerslev
2 produkter
2 produkter
Reality-tv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reality-tvAnne Jerslev
152,96 DKK
Paperback
(1)
Reality-tv
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori

Mere om Anne Jerslev

Der er flere forskellige bøger af Anne Jerslev til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jerslevs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "David Lynch i vore øjne" udgivet af Frydenlund - "Vi ses på tv" udgivet af Gyldendal - "Ældre mennesker i et mediesamfund" i serien "Ældre og samfund" udgivet af Frydenlund - "Reality-tv" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "David Lynch i vore øjne" udgivet af Frydenlund - "Rejsen til det mørke kontinent" udgivet af Medusa - "Realismeformer i Todd Solondz' "Happiness" og Paul Thomas Andersons "Magnolia"" udgivet af Medusa - "K&K 93" i serien "K&K" udgivet af Forlaget Medusa - "Reality-tv" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Anne Jerslev

Du kan bestille ti bøger af Anne Jerslev her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Jerslevs bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Jerslev udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk og moderne medieteori" af Anne Jerslev

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne medieteori" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anne Jerslev "David Lynch i vore øjne"

Dette er en også en fantastisk bog fra Jerslev, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Jerslev