Bog & idéAnne Klara Bom

Bøger skrevet af Anne Klara Bom

Læs mere om Anne Klara Bom
2 produkter
2 produkter
Diskursanalytisk metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diskursanalytisk metodeAnne Klara Bom
171,95 DKK
Paperback
(1)
Diskursanalytisk metode
H.C. Andersen som kulturelt ikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
H.C. Andersen som kulturelt ikonAnne Klara Bom
249,95 DKK
Hardback
(0)
H.C. Andersen som kulturelt ikon

Mere om Anne Klara Bom

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anne Klara Bom. På listen nedenfor finder du Boms seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "H.C. Andersen som kulturelt ikon" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "H.C. Andersen som kulturelt ikon" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "H.C. Andersen som kulturelt ikon" udgivet af Aarhus UNIVERSITETSFORLAG - "Diskursanalytisk metode" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Diskursanalytisk metode" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Anne Klara Bom

Anne Klara Bom har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Anne Klara Bom bøger i et udvalg af formater. Bom har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"H.C. Andersen som kulturelt ikon" af Anne Klara Bom

"H.C. Andersen som kulturelt ikon" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "H.C. Andersen som kulturelt ikon" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"H.C. Andersen som kulturelt ikon" af Anne Klara Bom

"H.C. Andersen som kulturelt ikon" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "H.C. Andersen som kulturelt ikon" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Klara Bom