Bog & idéAnne Kristine Axelsson

Bøger skrevet af Anne Kristine Axelsson

Læs mere om Anne Kristine Axelsson
1 produkter
1 produkter
Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v.
Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v.Anne Kristine Axelsson
229,95 DKK
EBOG
(0)
Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v.

Mere om Anne Kristine Axelsson

Anne Kristine Axelsson har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Axelsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v." udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold mv. med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Anne Kristine Axelsson

Der er to tilgængelige udgivelser af Anne Kristine Axelsson hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Axelssons bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Axelsson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v." af Anne Kristine Axelsson

Hos Bog & idé er "Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v." tilgængelig som ebog. "Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v." kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Anne Kristine Axelsson "Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold mv. med kommentarer"

Hos Bog & idé er "Lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold mv. med kommentarer" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kristine Axelsson