Bog & idéAnne Marie Mork Rokstad

Bøger skrevet af Anne Marie Mork Rokstad

Læs mere om Anne Marie Mork Rokstad
2 produkter
2 produkter
Personer med demens : møte og samhandling
Personer med demens : møte og samhandlingKari Lislerud Smebye
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Personer med demens : møte og samhandling
Se hvem jeg er!
Se hvem jeg er!Anne Marie Mork Rokstad
219,95 DKK
Paperback
(0)
Se hvem jeg er!

Mere om Anne Marie Mork Rokstad

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Anne Marie Mork Rokstad. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Rokstad.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Anne Marie Mork Rokstads bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Se hvem jeg er! : personsentrert omsorg ved demens" udgivet af Universitetsforlaget - "Personer med demens : møte og samhandling" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Se hvem jeg er!" udgivet af Samfundslitteratur - "Se hvem jeg er! : personsentrert omsorg ved demens" udgivet af Universitetsforlaget - "Personer med demens : møte og samhandling" udgivet af Akribe

Bøger skrevet af Anne Marie Mork Rokstad

Der er fem tilgængelige udgivelser af Anne Marie Mork Rokstad hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Anne Marie Mork Rokstad bøger i flere formater. Rokstads bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Marie Mork Rokstads "Se hvem jeg er! : personsentrert omsorg ved demens"

Det er muligt at købe Anne Marie Mork Rokstads "Se hvem jeg er! : personsentrert omsorg ved demens" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

"Personer med demens : møte og samhandling" af Anne Marie Mork Rokstad

"Personer med demens : møte og samhandling" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Mork Rokstad