Bog & idéAnne-Mette Hjalager

Bøger skrevet af Anne-Mette Hjalager

Læs mere om Anne-Mette Hjalager
1 produkter
1 produkter
Ledelsesdilemmaer
BOEGERTILSTAERKPRIS
LedelsesdilemmaerRikke Kristine Nielsen
280,46 DKK
Hæftet
(1)
Ledelsesdilemmaer

Mere om Anne-Mette Hjalager

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anne-Mette Hjalager. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hjalagers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forretningsudvikling og innovation i turisme" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Både-og" udgivet af Djøf Forlag - "Evaluering af Plan for Nationalpark Vadehavet 2013-18" udgivet af Nationalpark Vadehavet - "CLF report Innovation og eksport i landdistrikter og ydreområder" udgivet af Danish Centre for Rural Research (CLF), University of Southern Denmark - "Ledelsesdilemmaer" udgivet af Djøf Forlag - "HRM i Danmark efter krisen" udgivet af CBS. CBS Executive. NOCA

Bøger skrevet af Anne-Mette Hjalager

Der er seks tilgængelige bøger af Anne-Mette Hjalager hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Hjalagers bøger kommer i flere forskellige formater. Hjalagers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne-Mette Hjalagers "Forretningsudvikling og innovation i turisme"

Det er muligt at købe Anne-Mette Hjalagers "Forretningsudvikling og innovation i turisme" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne-Mette Hjalager "Både-og"

Hos Bog & idé er "Både-og" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Hjalager