Bog & idéAnne Risum Kamp

Bøger skrevet af Anne Risum Kamp

Læs mere om Anne Risum Kamp
2 produkter
2 produkter
Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Faglig læsning i fagene, TeamhåndbogLone Skafte Jespersen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog
Greb om fagteksterne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Greb om fagteksterneLone Skafte Jespersen
234,95 DKK
Indbundet
(0)
Greb om fagteksterne

Mere om Anne Risum Kamp

Anne Risum Kamp har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kamps nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Greb om fagteksterne" i serien "Greb om" udgivet af Alinea - "Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Anne Risum Kamps bøger

Du kan bestille to bøger af Anne Risum Kamp her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Anne Risum Kamp kommer i samtlige formater. Kamp har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Greb om fagteksterne" af Anne Risum Kamp

Det er muligt at købe Anne Risum Kamps "Greb om fagteksterne" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Greb om". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

Anne Risum Kamp "Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog"

Det er muligt at købe Anne Risum Kamps "Faglig læsning i fagene, Teamhåndbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Lyst og læring". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Risum Kamp