Bog & idéAnne Tortzen

Bøger skrevet af Anne Tortzen

Læs mere om Anne Tortzen
1 produkter
1 produkter
Kort & godt om samskabelse i praksis
Kort & godt om samskabelse i praksisAnne Tortzen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Kort & godt om samskabelse i praksis

Mere om Anne Tortzen

Anne Tortzen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kort & godt om samskabelse i praksis". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kort & godt om samskabelse i praksis" af Anne Tortzen

Hos Bog & idé er "Kort & godt om samskabelse i praksis" tilgængelig som ebog. Med "Kort & godt om samskabelse i praksis" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tortzen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Tortzen