Bog & idéAnnegrete Venborg

Bøger skrevet af Annegrete Venborg

Læs mere om Annegrete Venborg
3 produkter
3 produkter
Den palliative indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den palliative indsatsLotte Brøndum Kjelstrup
378,95 DKK
Hæftet
Den palliative indsats
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
549,95 DKK
Indbundet
Basisbog i sygepleje
S-tilgang i palliation
BOEGERTILSTAERKPRIS
S-tilgang i palliationAnnegrete Venborg
248,95 DKK
Paperback
S-tilgang i palliation

Mere om Annegrete Venborg

Der er flere forskellige bøger fra Annegrete Venborg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Venborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den palliative indsats" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "S-tilgang i palliation" udgivet af Books on Demand - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Annegrete Venborg

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Annegrete Venborg hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Annegrete Venborg bøger i samtlige formater. Bøgerne af Venborg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den palliative indsats" af Annegrete Venborg

Det er muligt at købe Annegrete Venborgs "Den palliative indsats" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Basisbog i sygepleje" af Annegrete Venborg

Det er muligt at købe Annegrete Venborgs "Basisbog i sygepleje" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annegrete Venborg