Bog & idéAnnemarie Salomonsen

Bøger skrevet af Annemarie Salomonsen

Læs mere om Annemarie Salomonsen
2 produkter
2 produkter
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
339,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Annemarie Salomonsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Annemarie Salomonsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Salomonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Annemarie Salomonsen

Annemarie Salomonsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Salomonsens bøger fås i udvalgte formater. Salomonsens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annemarie Salomonsens "Palliativ medicin"

Hos Bog & idé er "Palliativ medicin" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Ergoterapi og fysioterapi til ældre" af Annemarie Salomonsen

Hos Bog & idé er "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annemarie Salomonsen