Bog & idéAnni Mortensen

Bøger skrevet af Anni Mortensen

Læs mere om Anni Mortensen
3 produkter
3 produkter
Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik
Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogikJan Ankerstjerne
299,95 DKK
Bog
(0)
Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik
Neuropædagogik med mennesket i centrum
Neuropædagogik med mennesket i centrumAnni Mortensen
439,95 DKK
Paperback
(0)
Neuropædagogik med mennesket i centrum
Neuropædagogik med mennesket i centrum
Neuropædagogik med mennesket i centrumAnni Mortensen
299,95 DKK
EBOG
(0)
Neuropædagogik med mennesket i centrum

Mere om Anni Mortensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Anni Mortensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mortensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik" udgivet af Gyldendal - "Neuropædagogik med mennesket i centrum" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo A/S - "Neuropædagogik med mennesket i centrum " i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo Forlag - "Social- og specialpædagogik" i serien "Fagbog til specialiseringen" udgivet af Akademisk Forlag - "Skolen i en reformtid - muligheder og udfordringer" i serien "Seriehæfte" udgivet af Books on Demand

Mere om Anni Mortensens bøger

Anni Mortensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Anni Mortensen kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Mortensen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anni Mortensens "Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik"

"Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik" findes på den digitale boghylde som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Anni Mortensen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anni Mortensen "Neuropædagogik med mennesket i centrum"

Det er muligt at købe Anni Mortensens "Neuropædagogik med mennesket i centrum" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Neuropædagogik med mennesket i centrum" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Relationsprofessionsserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Anni Mortensen