Bog & idéAnnick Prieur

Bøger skrevet af Annick Prieur

Læs mere om Annick Prieur
4 produkter
4 produkter
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Pierre Bourdieu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pierre BourdieuAnnick Prieur
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Pierre Bourdieu
Det skjulte klassesamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det skjulte klassesamfundAnnick Prieur
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Det skjulte klassesamfund
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
458,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Annick Prieur

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Annick Prieur. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Prieur.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Refleksiv sociologi i praksis" udgivet af HansReitzels - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Det skjulte klassesamfund" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Pierre Bourdieu" udgivet af Gyldendal - "Liv, fortælling, tekst" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Mere om Annick Prieurs bøger

Annick Prieur har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Prieurs bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Prieur er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annick Prieurs "Refleksiv sociologi i praksis"

Det er muligt at købe Annick Prieurs "Refleksiv sociologi i praksis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Kulturteori og kultursociologi" af Annick Prieur

"Kulturteori og kultursociologi" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annick Prieur