Bog & idéAnodea Judith

Bøger skrevet af Anodea Judith

Læs mere om Anodea Judith
1 produkter
1 produkter
Slip Sjælen Fri
Slip Sjælen FriAnodea Judith
499,95 DKK
Paperback
(0)
Slip Sjælen Fri

Mere om Anodea Judith

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Anodea Judith. Bogen hedder "Vejen til selvet". Det er Forlaget I AM, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vejen til selvet" af Anodea Judith

Det er muligt at købe Anodea Judiths "Vejen til selvet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget I AM, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Judith, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anodea Judith