Bog & idéAntón Chéjov

Bøger skrevet af Antón Chéjov

Læs mere om Antón Chéjov
2 produkter
2 produkter
La Dama del Perrito
La Dama del PerritoAntón Chéjov
39,95 DKK
Lydbog
(0)
La Dama del Perrito
La Dama del Perrito
La Dama del PerritoAntón Chéjov
39,95 DKK
EBOG
(0)
La Dama del Perrito

Mere om Antón Chéjov

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Antón Chéjov. Bogen hedder "La Dama del Perrito". Den er udgivet af SAGA Egmont på spa. "La Dama del Perrito" er desuden tilknyttet serien "World Classics".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Antón Chéjovs "La Dama del Perrito"

"La Dama del Perrito" kan købes som lydbog. Antón Chéjovs "La Dama del Perrito" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i Chéjovs serie "World Classics". Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Antón Chéjov fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Antón Chéjov