Bog & idéAquilino Cayuela

Bøger skrevet af Aquilino Cayuela

Læs mere om Aquilino Cayuela
1 produkter
1 produkter
El hombre de arena
El hombre de arenaAquilino Cayuela
89,95 DKK
Lydbog
(0)
El hombre de arena

Mere om Aquilino Cayuela

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Aquilino Cayuela. Det er "El hombre de arena". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på spa. "El hombre de arena" er desuden tilknyttet serien "Thriller".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Aquilino Cayuelas "El hombre de arena"

Hos Bog & idé er "El hombre de arena" tilgængelig som lydbog. Aquilino Cayuelas "El hombre de arena" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Thriller". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.

Endnu en af Aquilino Cayuela fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Aquilino Cayuela