Bog & idéArne Flytkjær

Bøger skrevet af Arne Flytkjær

Læs mere om Arne Flytkjær
1 produkter
1 produkter
Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang
Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgangArne Flytkjær
39,95 DKK
EBOG
(0)
Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang

Mere om Arne Flytkjær

Arne Flytkjær har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arne Flytkjærs "Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang"

Hos Bog & idé er "Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang" tilgængelig som e-bog. Med "Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Flytkjærs serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Arne Flytkjær skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Flytkjær