Bog & idéÅsa Larrson

Bøger skrevet af Åsa Larrson

Læs mere om Åsa Larrson
1 produkter
1 produkter
PAX 9: Maren
PAX 9: MarenÅsa Larrson
89,95 DKK
EBOG
(0)
PAX 9: Maren

Mere om Åsa Larrson

Der er kun én bog af Åsa Larrson tilgængelig hos Bog & idé. Det er "PAX 9: Maren". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet den på dansk. "PAX 9: Maren" er desuden en del af serien "PAX".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"PAX 9: Maren" af Åsa Larrson

"PAX 9: Maren" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "PAX 9: Maren" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Larrsons serie "PAX". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Åsa Larrson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Åsa Larrson