Bog & idéAstrid Marie Lauridsen

Bøger skrevet af Astrid Marie Lauridsen

Læs mere om Astrid Marie Lauridsen
2 produkter
2 produkter
Ernæring - Hånden på hjertet
Ernæring - Hånden på hjertetMette Holst
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Ernæring - Hånden på hjertet
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Astrid Marie Lauridsen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger fra Astrid Marie Lauridsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lauridsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Ernæring - Hånden på hjertet " i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Astrid Marie Lauridsen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Astrid Marie Lauridsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Astrid Marie Lauridsen kan købes i forskellige formater. Lauridsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Astrid Marie Lauridsens "Ernæring - Hånden på hjertet"

"Ernæring - Hånden på hjertet" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Hånden på hjertet". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Livscyklusernæring" af Astrid Marie Lauridsen

"Livscyklusernæring" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Marie Lauridsen