Bog & idéAxel V Duch

Bøger skrevet af Axel V Duch

Læs mere om Axel V Duch
2 produkter
2 produkter
Luftbroen til Biafra - Jesus Christ Airlines
STREAM
Luftbroen til Biafra - Jesus Christ AirlinesAxel V Duch
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Luftbroen til Biafra - Jesus Christ Airlines
Flyver
FlyverAxel V Duch
79,95 DKK
EBOG
(0)
Flyver

Mere om Axel V Duch

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Axel V Duch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Duch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flyver" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Luftbroen til Biafra - Jesus Christ Airlines" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Axel V Duch

Der er to tilgængelige bøger af Axel V Duch hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Axel V Duch kommer i samtlige formater. Duchs bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flyver" af Axel V Duch

"Flyver" kan købes online som ebog. "Flyver" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Axel V Duch "Luftbroen til Biafra - Jesus Christ Airlines"

Det er muligt at købe Axel V Duchs "Luftbroen til Biafra - Jesus Christ Airlines" som lydbog. Når du køber "Luftbroen til Biafra - Jesus Christ Airlines" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Duchs serie "Audioteket". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Axel V Duch