Bog & idéBarbara Beuys

Bøger skrevet af Barbara Beuys

Læs mere om Barbara Beuys
2 produkter
2 produkter
Sophie Scholl - Pigen, der trodsede Hitler
STREAM
Sophie Scholl - Pigen, der trodsede HitlerBarbara Beuys
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Sophie Scholl - Pigen, der trodsede Hitler
Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45
STREAM
Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45Barbara Beuys
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45

Mere om Barbara Beuys

Hvis du leder efter en bog af Barbara Beuys, kan du købe et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Beuys.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Amsterdam" udgivet af Informations Forlag - "Sophie Scholl" udgivet af Informations Forlag - "Sophie Scholl - Pigen, der trodsede Hitler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sophie Scholl" udgivet af Gyldendal

Bøger af Barbara Beuys

Barbara Beuys har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Beuys' bøger fås i forskellige formater. Beuys' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45" af Barbara Beuys

Hos Bog & idé er "Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45" tilgængelig som lydbog. Barbara Beuys' "Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Amsterdam" af Barbara Beuys

Hos Bog & idé er "Amsterdam" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Beuys