Bog & idéBarbara Demick

Bøger skrevet af Barbara Demick

1 produkter
1 produkter
I ly af mørket
STREAM
I ly af mørketBarbara Demick
69,95 DKK
Lydbog
(2)
I ly af mørket

Mere om Barbara Demick

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Barbara Demick. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Demicks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I ly af mørket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I ly af mørket" udgivet af Kristeligt Dagblad - "I ly af mørket" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag

Bøger skrevet af Barbara Demick

Du kan bestille tre bøger af Barbara Demick her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Demicks bøger fås i udvalgte formater. Demicks bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I ly af mørket" af Barbara Demick

"I ly af mørket" findes på den digitale boghylde som lydbog. Barbara Demicks "I ly af mørket" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"I ly af mørket" af Barbara Demick

Hos Bog & idé er "I ly af mørket" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "I ly af mørket" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblad.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Demick