Bog & idéBarbara Keesling

Bøger skrevet af Barbara Keesling

Læs mere om Barbara Keesling
1 produkter
1 produkter
Elsk hele natten
Elsk hele nattenBarbara Keesling
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Elsk hele natten

Mere om Barbara Keesling

Barbara Keesling har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Elsk hele natten". Det er Borgen, der har udgivet den på dansk. "Elsk hele natten" er desuden tilknyttet serien "Valbygård-serien".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Elsk hele natten" af Barbara Keesling

"Elsk hele natten" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Valbygård-serien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

Dette er en også en skøn bog fra Keesling, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Keesling