Bog & idéBarbara Liv Eriksen

Bøger skrevet af Barbara Liv Eriksen

Læs mere om Barbara Liv Eriksen
1 produkter
1 produkter
Kun det bliver tilbage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kun det bliver tilbageBarbara Liv Eriksen
186,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Kun det bliver tilbage

Mere om Barbara Liv Eriksen

Barbara Liv Eriksen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kun det bliver tilbage". Den er publiceret af Visdomsbøgerne på dansk. "Kun det bliver tilbage" er desuden en del af serien "Visdomsbøgerne".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Barbara Liv Eriksens "Kun det bliver tilbage"

Hos Bog & idé er "Kun det bliver tilbage" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Visdomsbøgerne". Det er Visdomsbøgerne, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Barbara Liv Eriksen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Liv Eriksen