Bog & idéBastian Obermayer

Bøger skrevet af Bastian Obermayer

Læs mere om Bastian Obermayer
2 produkter
2 produkter
Panama Papers
Panama PapersBastian Obermayer
129,95 DKK
EBOG
(2)
Panama Papers
Panama Papers
STREAM
Panama PapersBastian Obermayer
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Panama Papers

Mere om Bastian Obermayer

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Bastian Obermayer. På listen nedenfor har du de seneste af Obermayers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Panama Papers" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Panama papers" udgivet af Politikens Forlag - "Panama papers" udgivet af Politikens Forlag

Bastian Obermayers bøger

Du kan købe tre bøger af Bastian Obermayer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Obermayers bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Obermayer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bastian Obermayers "Panama Papers"

Det er muligt at købe Bastian Obermayers "Panama Papers" som lydbog. Med Bastian Obermayers "Panama Papers" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bastian Obermayer "Panama papers"

Hos Bog & idé er "Panama papers" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Panama papers" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bastian Obermayer