Bog & idéBenedicte Madsen

Bøger skrevet af Benedicte Madsen

Læs mere om Benedicte Madsen
6 produkter
6 produkter
Processer og procesledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Processer og procesledelseBenedicte Madsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Processer og procesledelse
Pædagogik
PædagogikAnita Lyngsø
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Aktionslæring som løftestang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aktionslæring som løftestangKirsten Bro
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Aktionslæring som løftestang
Dialog og gensidig forståelse
Dialog og gensidig forståelseBenedicte Madsen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Dialog og gensidig forståelse
Processer og procesledelse
Processer & procesledelseBenedicte Madsen
269,95 DKK
EBOG
(0)
Processer & procesledelse

Mere om Benedicte Madsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Benedicte Madsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktionslæring som løftestang" udgivet af Gyldendal - "Aktionsforskning" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Processer & procesledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "En konsultativ rekonstruktionsmetode" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Dialog og gensidig forståelse" udgivet af Dafolo A/S - "Processer og procesledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Aktionslæringens DNA" udgivet af HansReitzels - "Dialog og gensidig forståelse" udgivet af Dafolo

Benedicte Madsens bøger

Du kan bestille ni bøger af Benedicte Madsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Madsens bøger kommer i flere formater. Benedicte Madsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Benedicte Madsens "Aktionslæring som løftestang"

Det er muligt at købe Benedicte Madsens "Aktionslæring som løftestang" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Aktionsforskning" af Benedicte Madsen

Hos Bog & idé er "Aktionsforskning" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Madsens serie "Undervisning og læring". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Benedicte Madsen